ORGANITZACIÓ I METODOLOGIA


SETMANA 8

  

ORGANITZACIÓ
És necessari establir qui s'ocuparà de quin en cada part del projecte i els seus avanços.

Per a això, cal decidir, conjuntament amb l'entitat amb la qual es treballe, quin és el paper que tindrem nosaltres com a persones que proposen un projecte, i ells/as, com a portadors/as del pressupost, materials, recursos...

Imagen relacionada
De moment, hem decidit grupalment que el nostre paper serà el mateix, per la qual cosa tindrà el mateix valor (totes ens encarreguem de fer les entrevistes, formular enquestes, fer difusió, crear participació, mantindre el contacte amb l'entitat...)

Establim, conjuntament amb l'entitat, que totes les activitats inicials seran de caràcter gratuït (participació en la reintroducció mediambiental del parc, espais per a grafitis que decoren les parets del parc amb temàtiques inclusives, educatives, interculturals, etc., xarrades, etc).

Pensem que en un futur, quan la rehabilitació estiga completa i estiga l'espai creat per al seu ús, pot ser que algunes de les activitats requerisquen d'un baix preu que incite al compromís dels i les interessades a assistir.

Aquestes activitats, es plantegen per a realitzar-se dues vegades al mes (cada 15 dies, els dissabtes) i seran algunes com a concurs de menjar intercultural, classes de  skate, autodefensa...

El preu no superarà els 3€ en cap dels casos.


METODOLOGIA
  • L'actitud d'els/les organitzadores ha de ser oberta, amb habilitats socials, sense prejudicis, mentalitat ecològica i pensament mediambiental, amb ganes de fomentar la inclusió i la diversitat i plasmar-la en un espai comú.
  • Per a això, el treball interdisciplinari i grupal serà un pilar bàsic en el projecte.
  • Les persones que desitgen participar, depenent de l'activitat, deuran o no inscriure's amb anterioritat.
Resultado de imagen de actividades educativas juventud



Alba García-Consuegra Sarmiento
2n A Treball Social
Universitat de València

Comentaris