OBJECTIUS



SETMANA 8


Resultado de imagen de imagen de objetivos


Una vegada resolts els termes anteriors de l'índex per a realitzar aquest projecte, es comença a valorar les possibilitats al voltant del punt dels objectius (com esquematitzar-los?, quina opció utilitzar per a plasmar-los en el projecte?, quin és més eficaç?).

Existeixen dos tipus de models a triar per a realitzar aquest projecte:

-Model 1:
Plasmant un o dos objectius generals (ex. O.G.1, O.G.2), diferents objectius específics per a cada O.G (ex. O.E.11, O.E.12) i uns subobjectius anomenats operatius, que serviran de guia o indicador per a controlar si es compleixen o no els anteriors (ex. O.op111).

    Resultado de imagen de objetivos
  • O.G.1 (Millorar lectura)
    • O.E.11 (llegir més ràpid)
      • O.Op. 111
        • Indicador (aconseguir llegir 500 paraules en 5 minuts)
    • O.E.12 (obtindre major comprensió lectora)
      • O.Op 121
        • Indicador (realitzar resumens coherents i sintetizats de mig full)
-Model 2: 
S'estableix o estableixen el/els objectius generals, però sense especificar on s'arribarà; només s'estableix el punt de partida, la finalitat del projecte.

No planteja resultats, ni activitats concretes en el moment de creació, si no que van sorgint segons va avançant el projecte.

Després d'una valoració grupal i de la institució concreta, decidim que per al nostre projecte té més sentit optar pel model 2, ja que és complicat establir passos tan concrets en un projecte com aquest, no obstant això, realitzarem algunes especificacions, però sense ser tan concretes i sistemàtiques com el model 1, partint així d'una base ferma (la nostra finalitat) però tenint certa llibertat d'opció i tenint en compte possibles contratemps fortuïts que pogueren variar totalment l'esquema 1.
Resultado de imagen de objetivos


Alba García-Consuegra Sarmiento
2n A Treball Social
Universitat de València

Comentaris